Papatya kurabiyesinin nasıl yapıldığını ilk kez duyduğumda, bu kadar güzel ve lezzetli bir tatlının tarifini öğrenmek beni oldukça heyecanlandırdı. Özellikle çay saatlerinde sunulabilecek, görselliği ile de dikkat çeken bir kurabiye olması, onu denemek için daha fazla heveslendiriyor. Yumurtanın sarısının üstü için ayrılması ve ceviz içi ile kaplanması gibi detaylar, kurabiyenin lezzetini nasıl etkiliyor merak ediyorum. Fırından çıkarıldıktan sonra pudra şekeri ile süslenmesi de ayrı bir tat katıyormuş. Acaba bu kurabiyeleri yaparken, kakao veya hindistan cevizi ekleyerek farklı tatlar denemek nasıl bir sonuç verir? Özellikle misafirliklerde sunulacak bir tatlı arıyorsanız, bu tarifin kesinlikle denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi?
Papatya kurabiyesinin nasıl yapıldığını ilk kez duyduğumda, bu kadar güzel ve lezzetli bir tatlının tarifini öğrenmek beni oldukça heyecanlandırdı. Özellikle çay saatlerinde sunulabilecek, görselliği ile de dikkat çeken bir kurabiye olması, onu denemek için daha fazla heveslendiriyor. Yumurtanın sarısının üstü için ayrılması ve ceviz içi ile kaplanması gibi detaylar, kurabiyenin lezzetini nasıl etkiliyor merak ediyorum. Fırından çıkarıldıktan sonra pudra şekeri ile süslenmesi de ayrı bir tat katıyormuş. Acaba bu kurabiyeleri yaparken, kakao veya hindistan cevizi ekleyerek farklı tatlar denemek nasıl bir sonuç verir? Özellikle misafirliklerde sunulacak bir tatlı arıyorsanız, bu tarifin kesinlikle denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi?
Cevap yaz